Столове за конферентни зали

Published: 07.10.2015 Times Read: 1221 Comments: 0

Добре обзаведените зали за конференции създават по-добри условия за провеждането им. Ако обзавеждате собствена зала за конференции, които ще се провеждат периодично, е хубаво да се предвидят качествени посетителски столове с хубава дамаска, поради дългия период за който се прави тази инвестиция. Известно е, че с времето всички мебели остаряват и губят качества, ако се спрете на по-ниско качество, този процес значително се ускорява.


Възможно е посетителските столове да бъдат в различни цветове на дамаската, както и на конструкцията или обзаведени с подлакътници, конферентна масичка или кошница за документи под седалката.

Ако столовете ще бъдат местени многократно в складови помещения за да се освободи място, може да предложим и количка на която да се поставят посетителските столове и така да се преместват с по-малко усилия. Ако столовете са без подлакътници, те могат да се подреждат един върху друг до десет стола, преди да стане неудобно тяхното пренасяне. При столове с конферентни масички, то след петия стол колоната се изкривява значително и не удобно да се продължава.

Столовете могат да са в различни цветове в зависимост цвета на помещението или бранд цветовете на фирмата, а също така може да се избере и по-луксозно изгледащата конструкция на столовете в хром или металик цвят.


Всички варианти на посетителските столове може да ги откриете в нашата страница, като единственото нещо на което трябва да обърнете внимание е, че в съответната страница при поръчка, трябва да изберете възможните цветове. Това са цветовете поддържани на склад в България, има и допълнителни цветове, които трябва да се поръчат допълнително и да се изчака до 40 календарни дни за доставка.

Comments

Write Comment