Комплект от 5 колелца за офис стол.


ВАЖНО!!! Гумираните колела не са с дебелината на "автомобилна гума" и нанесения тънък слой гума, може да предпазва настилката от единични и малки по размер по-твърдите частици с диамтър или страна не повече от 1мм. Ако не се почиства своевременно и в този слой се задържат твърди частици то те ще протриват с голяма скорост меката настилка (дървен/ламиниран паркет или друга настила с малка износоустойчивост). Тези колелца предпазват ускореното износване спрямо нормалните колелца, а не го предотвратяват и скоростта на захабяване зависи от качествата на самата настилка.

 

Направете проверка дали предлаганите от нас колела са подходящи за Вас. Те се различават по широчината и дължината на оста, която влиза в кръстачката.

Проверката дали са подходящи колелцата може да се направи по два начина:

  1. Визуално, като я сравните с допълнителната картинка за този продукт;
  2. Като проверите дали дължината на оста влизаща в кръстачката е около 2 - 2.3 см.


Предлагаме два типа колелца, за твърда настилка (гранитогрес) и за мека настилка (паркет). Може да изберете предпочитаните от вас от опциите преди да направите покупка.

  • Гумираните колела предпазват от надраскване меки настилки като паркет и ламинат. Важно е да се знае, че ако не се поддържа пода почистен, то в гумата се набиват твърди частици и с времето колелцата губят тази своя характеристика да предпазват пода от надраскване.
  • Колелцата за твърда повърхност имат преимущество, че са по-устойчиви на износване на фугите между различните видове плочки. Все пак трябва да се знае, че колкото по една фуга е дълбока и остра, толкова по-бързо изяжда колелата. Тези колела имат и механизъм, който при ставане на човек от стола ограничават своето търкаляне. Това е предвидено за да се ограничи движението на стола и той да не се удря в стената зад седящия.


Условия за доставка и монтаж на резервни части.

  

Гаранция: 2 години.
Произведен в Полша.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Колелца за офис стол

  • 25,00 лв.

  • 20,83 лв. без ДДС

Възможни варианти


Сходни продукти

Етикети: Резервни, части, Резервни части, Колелца, за, офис, стол, Колелца за офис стол