Условия за доставка

Сроковете за доставка зависят от:

  • Наличността на избраните от Вас продукти. Има информация за срока на доставка на всеки един продукт.
  • Адреса за доставка. Дали е в София или в друга част на България.
  • Сумата на Вашата поръчка.

Обща сума на поръчката
Адрес на доставка в София
Адрес на доставка в България
До 100 лв. Извършваме доставката до 3 работни дни. Може да изпратим поръчаните от Вас артикули с куриер до 2 работни дни, като при по-големи поръчки ще предложим поне два варианта с различен срок и цена за доставка, от които да може да изберете по-изгодния за Вас.
Между 100 и 1000 лв. Извършваме доставката до 2 работни дни.
Над 1000 лв. Извършваме доставката в рамките на 1 работен ден.
Резервни части Изпращат се за 1-3 работни дни. Изпращат се само с куриер. Работим с Еконт и с цел да предложим по-ниски цени ги изпращаме от техен офис с договорена отстъпка спрямо стандартните тарифи. Цените за получаване на от техен офис ориентировъчно е около 4-5лв, а до адрес е около 6-12 лв в зависимост от избрания продукт.

* Възможно е, в някой случай, даден продукт да бъде изчерпан и затова след направено от Вас запитване проверяваме за наличност и потвърждаваме срока за доставка.

* Монтажът на столовете е безплатен в случаите, когато доставката се извършва от нас. Във всички други случай той се договаря допълнително.

* При доставка е необходимо да се осигури лесен достъп и кратко разстояние за разтоварване на поръчаните от Вас продукти. Във всички останали случаи, доставката е до входната врата на сградата, същото условие е и при доставка с куриер.


Получаване на наши продукти от куриер.

* Рекламации на повредени кашони, счупени детайли от стоките, липси на документи,фактури и предавателни протоколи се предявяват в момента на получаване от куриера и тяхното записване в констативен протокол. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце.

* Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя, при не предявени рекламации в момента на получаване.

 

За подмяна или монтаж на резервни части на столове.


* Монтаж и ремонт на столове се извършва само в рамките на град София и след предварително направена поръчка през сайта. С предварителна уговорка, може да поемем ангажимент за ремонт на столове и извън София.
* Може да изпратите столът до офис на Еконт, когато сме диагностицирали проблема и сме поели ангажимент, че ще го ремонтираме. Ние ще извършим ремонта и ще Ви го върнем обратно, цената за ремонта в такъв случай е 15 лв с ДДС, а таксите за транспорт са изцяло за ваша сметка.
* Ако имате възможност да донесете стола, до нашия офис в София, кв. "Изток", ул. "Атанас Далчев" 10, то подмяната на частите и ремонта ще бъде извършен възможно най-бързо на цена от 5-10 лв с ДДС в зависимост от сложността и усилията, които отнеме.  След предварителна уговорка, може да заповядате на този адрес и да изчакате да Ви посрещнем.
*  Извършва се ремонт само на чисти продукти, при наличие на всякакво замърсяване извън естественото омазняване около амортисьора е възможно да откажем да извършим ремонт или да подменим част от стола.
* Сайта няма възможни функционалности да предвиди всички възможни варианти за категорията резервни части. Някой от цените за услугите могат да бъдат променяни, но това ще става винаги преди да се започне същинската работа и след запознаване с реалната ситуация.


Рекламация на наши продукти.

*  Преди да изпратите стоки за рекламация, трябва да се свържете с нас по телефон, за се договорим, какво трябва да се изпрати.

*  При замърсяване, счупване, протриване или разпаянтване, не затегнати, липсващи или различния в елементите на асемблиране на продуктите е възможно да откажем ремонт, поради явно лошо стопанисване и отношение към съответния продукт.

*  За да се изпълни рекламация е необходимо да доставите счупената част на адреса на нашия офис. При изпращане с куриер може да го изпратите с Еконт до офис София - Изток, като пратката трябва да бъде заплатена от Ваша страна. При уважаване на рекламацията може да получите новата част от нашия офис или да го изпратим за Наша сметка с куриер.Доставка на стоки, извършени с наш транспорт.


* За да може да извършим доставка е необходимо да имаме възможност за паркиране.

* При платено паркиране и цена на поръчаните стоки с монтаж е под 500 лв с ДДС, то цената за паркиране се заплаща от клиента.

* При извършване на доставка и монтаж с наш транспорт, условията за безплатен монтаж е при:

        * Възможност за паркиране на не повече от 10-15 метра от входа на сградата.

        * Вратата на вашия имот е достъпна до през едно стълбищно рамо с максимална височина 2 метра или през едно стълбищно рамо с максимална височина 2 метра пренасяне с асансьор и още едно стълбищно рамо с максимална височина 2 метра