Новини и информация за предлаганите от нас столове

Ергономичен стол Offix ergo подходящ за офиса и дома

Ергономичен стол Offix ergo подходящ за офиса и дома

Ергономичен стол Offix ergo е един от най-предпочитаните офис столове, не само заради добрата си цена, но и защото има много функции за персонализиране на седалката и облегалката.

Механизмите на офис стол Offix ergo му позволяват да се променят както ъгъла на облегалката, така и ъгъла седалката. Тази функция е налична само при столовете с механизъм IBRA. За по-голяма яснота на възможностите на стола може да видите видеото.

Стол Offix е с дебел висококачествен дунапрен с голяма издържливост и качествена дамаска, която се почиства лесно. Поддържа се на склад в два варианта: без подлакътници и със здрави фиксирани подлакътници, като е възможно те да бъдат заменени с такива с възможност за регулиране на височината, за да се повишат ергономичните характеристики на офис стола.

Като заключените, мога да кажа, че това е един страхотен ергономичен работен стол изработен от здрави елементи, много подходящ и за домашна употреба заради дебелия дунапрен, който осигурява прекрасен комфорт. На склад се поддържат най-продаваните столове, но с поръчка за около 30-35 дни може да закупите ергономичен стол Offix ergo от нашия интернет магазин в различен от изброените цветове и да ви бъде доставен в много кратки срокове. 

Всички коментари за публикацията

Споделете вашето мнение