Новини и информация за предлаганите от нас столове

Лабораторни столове

Лабораторни столове


Предлагаме специализирани столове за лаборатории с изисквания за устойчивост на агресивни препрати и възможности за множество регулируеми функции.

За да закупите от нас е необходимо лабораторен стол от нас е да ни дадете вашите изисквания и в каква конфигурация го искате, с или без подлакътници. Може да избирате между различни видове седалки, дървена седалка, най-общо казано гумирана седалка, пластмасова седалка, седалка с еко кожа или с дамаска. Облегалките могат да са високи само колкото да подкрепят кръста или да бъдат с нормални размери, а предлагаме варианти дори с облегалка за глава.

Предлагаме специализирани столове проектирани да стоят и да имат голяма издържливост в помещения с повишено количество на влага във въздуха.

Ако искате да обзаведете вашата нова лаборатория или да подновите вашите лабораторни столове с нови ще се радваме да си партнираме.

Може да разгледате най-общо лабораторните столове в секцията за професионални столове, но там са качени само част от възможностите, защото възможните конфигурации са на практика са огромен брой.

В състояние сме да изработим един или няколко столове по зададен от ваш проект.

Всички коментари за публикацията

Споделете вашето мнение