Новини и информация за предлаганите от нас столове

Ремонт на офис столове и офис мебели


Защо предлагаме услугата "ремонт на офис столове и офис мебели" за мебели, които не са продадени от нас?

Като всеки бизнес търсещ нови клиенти, ние експериментираме с този подход. Занимаваме се с обзавеждане от 2006 г. и сме уверени, че мебелите, които препоръчваме са голяма издържливост при правилна експлоатация и водят до икономия в бъдеще. Ремонта е един вариантите да се свържем с фирми желаещи да поддържат и закупуват качествено офис обзавеждане.

Предлагаме ремонт и извънгаранционно поддържане на офис столове закупени от нас или включени в нашия каталог. Много от офис столовете имат сходни механизми и могат да бъдат ремонтирани със сходни резервните части, които ние предлагаме и поддържаме на склад.

Намираме се в София, но в зависимост от уговорката, може да дойдем във всяка една точна на България или да ни изпратите стола или част от него до офис на Еконт и ние ще Ви го изпратим обратно след като отстраним проблема. По такъв начин ще ви помогнем с ремонта на вашите офис столовете и ще спестите средства, а ще запазите ѝ еднаквостта на вашите столове, особено ако вашите столове не се продават вече.

За да може възможно най-бързо да ви отговорим колко би струвал ремонта и колко време ще ни е необходимо за да ремонтираме вашия стол е необходимо да ни изпратите снимки на info@stolove.bg с описание на проблемите. Ако ви е по-лесно, може да ни изпратите снимки през Viber или Whatsapp на телефон 0889 89 69 29.Ако донесете вашия стол, ние ще го ремонтираме в рамките на няколко минути и ако ремонта е лесен, то ние ще го ремонтираме безплатно, ако е свързано с замяна на механизъм и трябва да запазим здрав амортисьора, то за този ремонт ще трябва да заплатите 10 лв с ДДС. Друг трудоемък ремонт е сваляне на амортисьор от метална кръстачка, има случай, когато когато разглобяването също отнема много усилия и цената за ремонт е също с цена 10 лв с ДДС. Задължително ни се обадете, ако решите да идвате на нашия адрес за ремонт на стол.

Пълните условия за ремонт на офис обзавеждане ще ги намерите тук: https://www.stolove.bg/usloviya-za-dostavka-i-montazh.html

При ремонт на повече столове, цената за ремонт ще бъде договорен предварително, като се заплаща и посещението, като и всякакви други такси дължими за престой на вашия адрес, освен в случаите когато има налично или сте осигурили безплатно място за паркиране.

Може да ремонтираме вашите офис мебели, ако са възникнали проблеми свързани с панти или заключването вече не работи.

В някой случай, може да ремонтираме и метални шкафове, ако предлагаме сходен модел.

Ако имате нужда от допълнителна информация, може да се свържете с нас на телефон 0889 89 69 29 - https://www.stolove.bg/contact.html

Ако организацията, която представлявате изисква да се изготви списък с необходимите ремонти на всеки отделен продукт, то ние ще го подготвим такава оферта и ще ви я изпратим в най-кратки срокове.

Всички коментари за публикацията

Споделете вашето мнение