Новини и информация за предлаганите от нас столове

Струва ли си да се ремонтират офис столове?

Струва ли си да се ремонтират офис столове?

Голяма част от бюджетните офис столове са с ограничен ресурс за ползване. Те са атрактивни с първоначалната си ниска цена, но от там нататък зависи от това как се експлоатира стола и дали се отделя малко време за неговата поддръжка.

Под поддръжка се разбира да се затягат всички негови болтове на 6-12 месеца или по-често ако усетите, че се разклинва. Това е необходимо, заради това, че при разхлабени винтове отделните елементи не работят заедно и е възможно един от в определен момент да бъде подложен на по-голямо усилие и да се счупи.

Независимо от това, при бюджетните столове внесени от Китай материалите остаряват и се износват значително по-бързо спрямо тези произведени в Европа. И тук идва момента да преценим, дали е резонно да се ремонтират столовете или не. 

Това зависи до каква степен е добро общото положение на стола. Ако проблема е в отделен елемент и стола Ви е удобен, то бих препоръчал да си закупите отделен елемент от нашата секция за резервни части, но ако са проблемни повече от един елемент, е хубаво да си направите сметката дали не е по-добре този път да си закупите качествен офис стол, а не бюджетно решение. Разлика в цената има, но съм сигурен, че ако използвате активно един стол, то ще бъдете значително по-доволни и във времето от ще Ви се отплати със своята удобна и безаварийна работа.


Ако вече сте ремонтирали един път вашия стол, като сте закупили резервни части от нас, ние ще направим отстъпка от 20% от цената на частите при покупка на нов качествен офис стол от нашия каталог.

Допълнение от 19.6.2018г. Тази отстъпка се регламентира като покупка с наградни точки.

Всички коментари за публикацията

Споделете вашето мнение