Условия за доставка

Сроковете за доставка зависят от:

  • Наличността на избраните от Вас продукти. Има информация за срока на доставка на всеки един продукт.
  • Адреса за доставка. Дали е в София или в друга част на България.
  • Сумата на Вашата поръчка.

Обща сума на поръчката
Адрес на доставка в София
Адрес на доставка в България
До 100 лв. Извършваме доставката до 3 работни дни. Може да изпратим поръчаните от Вас артикули с куриер до 2 работни дни, като при по-големи поръчки ще предложим поне два варианта с различен срок и цена за доставка, от които да може да изберете по-изгодния за Вас.
Между 100 и 1000 лв. Извършваме доставката до 2 работни дни.
Над 1000 лв. Извършваме доставката в рамките на 1 работен ден.
Резервни части Изпращат се до 2 работни дни. Изпращат се само с куриер. Работим с Еконт и с цел да предложим по-ниски цени ги изпращаме от техен офис с 9%+ отстъпка спрямо стандартните тарифи. Цените за получаване на от техен офис ориентировъчно е около 4лв, а до адрес е около 8 лв.

* Възможно е, в някой случай, даден продукт да бъде изчерпан и затова след направено от Вас запитване проверяваме за наличност и потвърждаваме срока за доставка.

* Монтажът на столовете е безплатен в случаите, когато доставката се извършва от нас. Във всички други случай той се договаря допълнително.

* При доставка е необходимо да се осигури лесен достъп и кратко разстояние за разтоварване на поръчаните от Вас продукти. Във всички останали случаи, доставката е до входната врата на сградата, същото условие е и при доставка с куриер.


Получаване на наши продукти от куриер.

* Рекламации и липси на фактури и предавателни протоколи се предявяват в момента на получаване от куриера и тяхното записване в констативен протокол. Не носим отговорност за липси и настъпили механични проблеми след преминаване на стоката във ваши ръце.

* Повторното изпращане на стоки и документи с куриер са за сметка на получателя.

 

За подмяна или монтаж на резервни части на столове


* Ако имате възможност да донесете стола, до нашия офис в София, кв. "Изток", ул. "Атанас Далчев" 10, то подмяната на частите и ремонта ще бъде извършен възможно най-бързо на цена от 10 лв с ДДС. Ако демонтажа не е сложен и не изисква много усилия, то той ще бъде безплатен.  След предварителна уговорка, може да заповядате на този адрес и да изчакате да Ви посрещнем.
* Предлагаме ремонт и монтаж на резервните части на ваш адрес, но услугата се заплаща и в зависимост от времето необходимо за да стигнем до вашия адрес в гр. София е между 15 и 25 лв. с ДДС. Замяната на една част е 10 лв с ДДС, при повече се договаря допълнително.
* Може да изпратите столът до офис на Еконт, когато сме диагностицирали проблема и сме поели ангажимент, че ще го ремонтираме. Ние ще извършим ремонта и ще Ви го върнем обратно, цената за ремонта в такъв случай е 10 лв с ДДС, а таксите за транспорт са изцяло за ваша сметка.


Рекламация на наши продукти

* За да се изпълни рекламация е необходимо да доставите счупената част на адреса на нашия офис. При изпращане с куриер може да го изпратите с Еконт до офис София - Изток, като пратката трябва да бъде заплатена от Ваша страна. При уважаване на рекламацията може да получите новата част от нашия офис или да го изпратим за Ваша сметка с куриер.