Резервни части за офис столове

Продаваме резервни части за офис столове на цени, според  качеството на продуктите. Предлагам както много качествени продукти, така и бюджетни решения.

  • Може да откриете 8 модела газови амортисьори за всички модели офис столове. На практика покриват цялата гама от столове, като се започне от работни столове за плот с височина 90 см. до президетнски столове с много малък ход. В някой от случаите са подходящи и за други професионални столове (за зъболекари и фризьорски столове). Ако ни изпратите снимки на вашия стол, ще Ви отговорим възможно най-бързо дали са съвместими и кой резервен амортисьор е най-подходящ за вас.
  • Предлагаме и няколко модела резервни кръстачки за столове, като в зависимост от натоварването и диаметъра, може да изберете най-подходящата основа за стола. Ако искате да укрепите допълнително стола срещу преобръщане, може да изберете и модел с по-голям
  • Предлагаме 2 вида колелца за офис стол. Първия е гумиран и вместо спирачка, имат леко задържане при търкаляне на колелцето, като по този начин не се чува драскане, при преместване. Втория модел е обикновени пластмасови колелца, подходящи за мокет и други сходни настилки.
  • Люлеещите механизмите за ремонт на столовете са няколко модела. Разликите може да прочетете в характеристиките на всеки един от тях.
  • Предлагаме и 4 модела резервни подлакътници.

Защо продаваме резервни части за офис столове?

Покупката им може да вдъхне нов живот на вашите качествени столове, които вече не се предлагат със същото качество, или да оптимизира разходите на фирмите.


Показани са от 1 до 21 от 21 резултата (1 страници)