Резервни части за офис столове - амортисьор, механизъм, основа или колелца


Продаваме резервни части за офис столове на цени съобразени с качеството на нашите продукти.

Може да откриете 6 модела газови амортисьори за всички модели офис столове, в някой от случаите са подходящи и за други професионални столове за зъболекари и фризьорски столове. Ако ни изпратите снимки на вашия стол, ще Ви отговорим възможно най-бързо дали са съвместими и кой резервен амортисьор е най-подходящ за вас.

Предлагаме и 5 различни модела резервни кръстачки за столове, като в зависимост от натоварването и размера може да изберете най-подходящата основа за стола, който ползвате.

Предлагаме и 3 вида колелца за офис стол, два от моделите са гумирани и те нямат спирачка, а леко задържане при движение. Те са предпочитания избор, ако вашата настилка е дървена или от ламиниран паркет. Предлагаме и един модел изцяло пластмасови, но те са със спирачка, която се освобождава изцяло, когато човек тежащ над 50-60 кг седне на стола. Тези килограми са ориентировъчни, защото зависи и гладкостта на пода за равномерното разпределение на тежестта и натискането на всичките колелца.

Механизмите за столовете са 3 модела, като разликите може да ги прочетете в характеристиките на всеки един от тях.

Предлагаме и 4 модела резервни подлакътници, като за тях може да разгледате в съответния.

Резервните части столовете могат да ни спестят пари, в зависимост от изискванията може да ви предложим такива на справедлива цена.


Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)